Hrvatski English Deutsch Italiano Espanol Francaise Slovensky
Villa Ana Logo
Villa Ana

Villa "Ana" je smještena na otoku Mali Drvenik. Udaljena je približno 8 nautičkih milja od prvog većeg mjesta Trogir. Sam položaj Ville "Ana" je u samom pristaništu na Malom Drveniku gdje se nalazi i marina za nautičare. Pravo mjesto za odmor za sve one koji cijene mirni mediteranski ambijent s ugodnom, domaćom atmosferom, okolišem nedirnute prirode te sa kristalno čistim morem.

Postoji izbor od tri apartmana (zeleni, plavi i crveni) od kojih je crveni prizemlje dok su zeleni i plavi na gornjem katu. Inače sva su tri apartmana potpuno nezavisna sa kuhinjom, wc-om, ulazom, sobama ...
Trogir Kairos
Ovaj životopisni otočić je udaljen od Trogira, grada pod zaštitom UNESCO-a samo 8 nautičkih milja, što je nekih 40 minuta brodskom linijom. Sa lijeve strane vidite samo mali dijelić atrakcija Trogira. Jedno od poznatijih je i Kairos, staro-grčki bog sretnog trenutka, no tu su i prekrasne uličice, trgovi, palače, ... jednom riječju idealno mjesto za one fascinirane poviješću i ljepotama.
Apartmani
( "zeleni" apartman; "plavi" apartman; "crveni" apartman) dolje možete klikom na određenu prostoriju dobiti i sam izgled prostora:
Kontakt
Za sve dogovore oko iznajmljivanja i rezervacija, obratite se na e-mail: villa-ana@villa-ana.com.hr, ili na telefon: ++385 91 5397012.
Servisne informacije
Vremenska prognoza
Click for Split Forecast

©Copyright, 2001. Sva prava pridržana
Webmaster: Ivan Lucin